Op zoek naar toppers voor uw team?

U vindt ze via sociaalwerkvacatures.nl

Waarom sociaalwerkvacatures.nl?

Wij helpen uw organisatie bij het bereiken van uw doelgroep. Door onze specialisatie weten uw potentiële kandidaten ons en dus ook u te vinden. In het laatste kwartaal van 2021 noteren we de volgende cijfers:

+ 7.500 unieke bezoekers in 2021 /   + 9.500 pageviews  /  gemiddeld 50 unieke views per vacature  /   ruim 200 abonnees voor de wekelijkse mailing met nieuwe vacatures / 800 volgers op social media / een (in)direct bereik van 9.000 sociaal professionals in ons netwerk.

Al uw vacatures op een plaats
Wij plaatsen alle vacatures van organisaties voor welzijn, maatschappelijke dienstverlening en sociaal werk. En we plaatsen sociaal werk vacatures van organisaties uit andere branches.

U kunt vacatures voor alle niveaus en alle soorten contracten bij ons plaatsen, voor zowel het primaire proces als voor staffuncties; wij zijn graag uw partner bij uw zoektocht.

 

Onze tarieven – m.i.v. 1 oktober 2021

U betaalt op basis van het aantal maal dat geklikt is op uw vacature. De eerste 25 kliks zijn kosteloos.

Maakt u als organisatie voor het eerst gebruik van onze website? Dan is de eerste plaatsing sowieso gratis!

25-50 kliks € 75,-

 

 

50-100 kliks € 100,-

 

 

100 kliks of meer € 125,-

 

 

Genoemde prijzen zijn incl. BTW
Vacatures worden op volgorde van datum geplaatst.

Het aantal kliks wordt bijgehouden door middel van Google Analytics en gecorrigeerd met 5 voor kliks i.v.m. controle door ons en door uw eigen organisatie. U kunt op verzoek altijd het rapport van Google analytics van ons ontvangen. 

U kunt op deze site geen vacatures voor vrijwilligers plaatsen.