Sociaal werker buurtcentra Almere

 

Ben je een echte regelaar en houd je er van om samen met een team van vrijwilligers, bewoners en collega’s een buurtcentrum tot huiskamer van de wijk te maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

De buurtcentra zijn een ontmoetingsplek voor bewoners van Almere. Binnen de buurtcentra worden activiteiten ontplooid om de zelfredzaamheid te vergroten. En bij te dragen aan een fijner woon – en leefklimaat in de wijk.

 

Wat ga je doen?
Je gaat in gesprek met bewoners, vrijwilligers, de samenwerkingspartners en collega’s uit het werkveld. Gezamenlijk verkennen en benutten jullie de mogelijkheden die een buurtcentrum kan bieden, om zo een bruisend centrum neer te zetten met een divers aanbod.

Je bent aanspreekpunt voor de vrijwilligers en bewoners. Je zorgt ervoor dat zij bekend worden met de werkzaamheden en activiteiten binnen het buurtcentrum en de uitvoering hiervan. Je biedt ze een duidelijke structuur, zodat iedereen weet wat en wanneer te doen. Hierdoor ontstaat een goed team om je heen, zodat iedereen een steentje kan bijdragen.

Op een dag regel je veel, waaronder ook het faciliteren en ondersteunen van onze bezoekers en huurders. Onderdeel van het werk zijn ook administratieve en facilitaire taken. Denk hierbij aan facturatie, inkoop, plannen van bezetting, verhuur van ruimtes, materiaal en het bewaken van de orde en veiligheid.

 

Wat breng je mee?
  • mbo niveau 4 diploma, richting sociaal werk
  • werkervaring binnen het welzijnswerk
  • een warme persoonlijkheid en een klantvriendelijke houding
  • flexibele werkhouding: het werk wordt verdeeld over 4 dagen
  • zelfstandigheid en improvisatievermogen om uitdagingen het hoofd te bieden

 

Waar kun je op rekenen?
  • een zelfstandige functie in een prettige werksfeer met leuke collega’s
  • salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk in salarisschaal 6 (sociaal verbinder buurtcentra), afhankelijk van opleiding en ervaring min € 2.348,- en max € 3.361,- bruto per maand bij 36 uur per week
  • individueel keuzebudget ter hoogte van ongeveer 18% van je bruto salaris, dat je kunt besteden aan het kopen van extra verlof, het volgen van persoonlijke scholing en/of het uitbetalen van extra salaris
  • als werkgever investeren wij in jouw ontwikkeling. Het Loopbaanbudget is een bedrag van 1,5% van je salaris dat door de werkgever beschikbaar wordt gesteld

 

Reageren
Ben jij die sociaal werker die wij zoeken? Solliciteer dan via www.werkenbijdeschoor.nl met je motivatiebrief en cv. In je motivatiebrief beschrijf je waarom je geknipt bent voor deze functie en De Schoor. We maken graag kennis met geschikte kandidaten. De vacature blijft openstaan totdat deze vervuld is. Wil je eerst nog meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Sabah Ikaddouren, Coördinator Buurtcentra, via 06-34373400.
Wij vragen om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij een uiteindelijke aanstelling.

 

De Schoor, Welzijn in Almere
Werken bij De Schoor betekent werken bij en voor een grote dynamische welzijnsorganisatie in Almere. Met circa 250 collega’s en 700 vrijwilligers zet je je in voor bewonersparticipatie en de leefbaarheid van de stad onder het motto: Meedoen in Almere. Meer informatie vind je op www.deschoor.nl.

Deel deze vacature
Deel onze FB-pagina
Deel deze vacature
Deel deze vacature
Deel deze vacature