Ben jij een aanpakker, werk je graag met en voor mensen en ben je en toe aan een nieuwe stap? Vind jij het leuk om midden in de maatschappij te functioneren in een dorps- buurthuis of wijkcentrum in een dynamische omgeving? Lijkt het jou een leuke uitdaging om bij te dragen aan de doelstellingen van de organisatie door samen met vrijwilligers invulling te geven aan het beheer en de exploitatie van zo’n centrum in de wijk ?

Dan zijn wij op zoek naar jou!
Stichting Maatvast zoekt namelijk per direct een

Sociaal beheerder (20-28 uur)

Met een voorliefde voor maatschappelijk betrokken organisaties

 

Wat jij kunt en wie jij bent…..
Je bent in staat om mensen mee te nemen en doet dat met  humor en sociaal gevoel. Dankzij jouw luisterende oor herken je vragen van bezoekers,  waardoor je actief en professioneel handelt  en deze om weet te zetten in een gericht aanbod. Vanzelfsprekend ben je  integer en ben jij je bewust van  de missie en doelstellingen van de organisatie.

Wat hebben wij nodig……?

Bij voorkeur beschik je over:  
  • een afgeronde MBO opleiding
  • 2- 3 jaar werkervaring bij voorkeur in zorg en/of welzijn of evenementen organisatie
  • ervaring met licht administratief werk, Outlook en MS Word
  • organisatietalent
  • een hoge dosis flexibiliteit
  • de bereidheid ’s-Avonds en (incidenteel)  in het weekend te werken volgens rooster

 

Waar kom je te werken……?
Maatvast is met haar 26 sociaal culturele accommodaties uniek in Haarlemmermeer en altijd in de buurt! Onze locaties zijn dé plek voor inwoners uit Haarlemmermeer om elkaar te ontmoeten en activiteiten te ondernemen. Wij helpen inwoners om de sociale samenhang in de buurten, wijken en dorpen te versterken. Dit doen wij door initiatieven en activiteiten vanuit inwoners en vrijwilligers een plek te bieden in onze buurt- en dorpshuizen en jongerencentra, en soms zelf te organiseren.

 

Wat bieden wij………?
Een veelzijdige functie, volop ruimte voor eigen inbreng in een dynamische setting die groei van zowel organisatie als medewerker stimuleert.
Maatvast is aangesloten bij de Cao Sociaal Werk en biedt van daaruit een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere de beschikking over een Loopbaan budget.  Inschaling cf CAO Sociaal Werk schaal 5 (€ 2061- 2936 op fulltime basis 36 u per week) Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Solliciteren? Graag! Wij hechten waarde aan opleiding, maar tijdens het selectieproces zijn jouw (werk-) ervaring en aantoonbare competenties onze beste raadgevers.

Stuur je CV en motivatiebrief graag naar vacatures@maatvast.nl. Heb je behoefte aan meer informatie over de functies? Bel dan even naar Eveline Thesing 06 18999201

Solliciteren