In opdracht van de gemeente Leusden geeft Lariks uitvoering aan Wmo, Jeugdwet en welzijnswerk. Ons wijkteam is dé plek voor vragen, ideeën, advies en ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn, opvoeden en opgroeien. Met een enthousiast team van circa 48 medewerkers zijn we er voor alle inwoners van 0-100 jaar.

Zorg en welzijn. Dat doen we samen. Als team, met inwoners, met vrijwilligers, met de gemeente, met zorgorganisaties. Samen helpen we mensen weer op weg. Bij Lariks doen we dat vanuit verschillende specialismen, maar met dezelfde focus. We bieden dichtbij effectieve ondersteuning gericht op het zo snel, eenvoudig en duurzaam mogelijk oplossen van enkelvoudige en meervoudige problemen.

Onze medewerkers zijn gedreven, zelfstandige professionals die onder aanvoering van teammanagers het beste uit zichzelf halen zodat ze inwoners de ondersteuning kunnen geven die nodig is. Ter versterking van het MT zijn we per direct op zoek naar een:

Teammanager, 24 uur schaal 10

(min. €3.142 max. €4.712)

Met als belangrijke kwaliteiten: coachend leidinggeven, strategisch inzicht en politieke sensitiviteit.

Het MT van Lariks bestaat uit een directeur-bestuurder en twee teammanagers. De vacature is voor een derde teammanager die Triage, Wmo (oud), Kwaliteit & Midoffice, Receptie & Telefonie aanstuurt.

 

Over de functie:
Als teammanager lever je met de collega-teammanagers een belangrijke bijdrage aan het goed laten functioneren van Lariks. Je geeft leiding aan het team en begeleidt, instrueert, inspireert, coacht en motiveert waar nodig. Daarbij stuur je op doelen en resultaten en lever je een belangrijke bijdrage aan een goede werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling, verdieping en plezier.

Als MT-lid stuur je op tactisch en strategisch niveau op het behalen van de gewenste resultaten. Je denkt proactief mee met de koers en ontwikkeling van de organisatie en vertaalt deze naar je medewerkers. Beleidslijnen zet je daarbij om in concrete, haalbare en consistente doelen. Je werkt nauw samen met beleidsadviseurs en de accountmanager van de gemeente.

Met je kennis en ervaring draag je bij aan het sociaal domein beleid en de financiële doelstellingen van de gemeente Leusden. Je vertegenwoordigt Lariks in de regio en onderhoudt actief contact met onze samenwerkingspartners.

 

Wat neem je mee?
 • Kennis van het sociaal domein en de hierbinnen en de inhoud van het werk.
 • Kennis van managementtechnieken, organisatie-, personeels-, financieel- en kwaliteitsbeleid.
 • Kennis van de lokale (gemeentelijke) politieke processen is een pre.
 • Analytisch vermogen
 • Sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Je bent een verbinder en een teamplayer
 • HBO/WO diploma.
Wat bieden we?
 • Als teammanager krijg je de ruimte om het beste uit jezelf, je team en Lariks te halen
 • Initiatief en ondernemerschap worden gewaardeerd
 • Er is ruimte voor persoonlijke en vakmatige ontwikkeling
 • Samenwerken en collegialiteit zijn vanzelfsprekend
 • Lariks is een werkgever die er toe doet en daadwerkelijk een bijdrage levert aan de Leusdense samenleving
 • Lariks is gevestigd in Huis van Leusden, gelegen in het centrum met winkels, parkeergelegenheid en openbaar vervoer vlakbij
 • Thuiswerken is mogelijk. In overleg worden thuiswerk- en kantoordagen bepaald.
 • We werken hard én er is tijd voor ontspanning. Wandelen in de pauze, samen lunchen in het eetwerkcafé of even ‘losgaan’ aan de voetbaltafel. Hier leveren collega’s een fanatieke strijd, maar wordt vooral ook veel gelachen door spelers en supporters.

 

Vragen over de vacature?
Neem dan contact op met Thijs Grijpma (interim directeur) t.grijpma@lariks-leusden.nl of bel 033 303 44 44 (tussen 9.00 – 12.30 uur).

Wil je het uitgebreide functieprofiel aanvragen? Mail dan naar: sollicitaties@lariks-leusden.nl

 

Past de vacature bij je?
Reageer dan snel en stuur een brief met motivatie en cv naar sollicitaties@lariks-leusden.nl.
Doe dit uiterlijk 20 september 2021.

Helaas, deze vacature is gesloten. Je kunt niet meer reageren.