VACATURE Opbouwwerker

24 uur per week

 

Heb jij een brede maatschappelijke visie, kan je een bijdrage leveren aan die grote thema’s en heb je ervaring met wijk en buurtgericht werken? Kan je zelfstandig werken binnen een ambitieus team, richting geven en meebouwen aan een vernieuwende welzijnsorganisatie? Lees dan vooral verder…

 

Je nieuwe baan!
Je werkt binnen een actief, integraal welzijnsteam van Diverz. Het team bestaat uit jongerenwerk, sociaal cultureel werk, opbouwwerk en een zakelijk leider. Binnen het team lever jij als opbouwwerker een actieve bijdrage aan een sterke sociale basis (inclusie, gelijkheid en sociale cohesie). Je ondersteunt én stimuleert buurt- en inwonersinitiatieven en versterkt deze waar nodig binnen de bewoners gestuurde wijkontwikkeling. Je neemt in samenwerking met andere maatschappelijke partners deel aan overleggen en levert hiermee een bijdrage aan een verbonden en veilige buurt.
Het is belangrijk dat je nieuwe ontwikkelingen in de wijk ziet en er initiatief en creatief op ingaat. Hierbij verbind en vertaal je individuele (hulp)vragen waar nodig richting collectieve algemene voorzieningen in de wijk. Je draagt er ook toe bij dat informatie en advies toegankelijk en begrijpelijk is of wordt voor bewoners.
Je kan actief de sociale mediakanalen van het team beheren en verzorgen. Verder zal je contacten onderhouden en samenwerken met netwerkpartners, rapporteren en verslag uitbrengen over de verschillende activiteiten en een actief bijdragen aan zelfsturend team Devel.

 

Verder ben je
Geïnteresseerd in duurzaamheid, innovatie, sociaal ondernemerschap en de ontwikkeling van digitalisering. Je wil samen met het team creatieve manieren ontwikkelen om een van deze onderwerpen toe te passen voor het behalen van de doelen van de hele organisatie.

 

Wie ben jij?
Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding voor Sociaal Werk en minimaal 2 jaar ervaring met samenlevingsopbouw vanuit het perspectief van de bewoner. Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je bent een netwerker pur sang, iemand die kan enthousiasmeren en motiveren en een sociaal ondernemer die in de samenwerking verbindend te werk gaat. Naast dat je opbouwwerker bent, ben je ook een generalistische werker die nadrukkelijk zijn/haar specialisme inbrengt. Je durft buiten de kaders te werken, bent stressbestendig, kunt zelfstandig en in teamverband werken en je bent flexibel. Je bent bereid om buiten kantooruren te  werken, je werkdagen kunnen in overleg bepaald worden.

 

Wie zijn wij?
Diverz is een LHBTI vriendelijke organisatie voor de brede welzijnsaanpak in het sociaal domein van Zwijndrecht. Wij richten ons op maatschappelijke activering en participatie van diverse doelgroepen, zoals jongeren, ouderen, vrouwen en culturele minderheden. Het bieden van sport, spel en (culturele) ontmoetingsgelegenheden kan onze doelgroepen hierbij ondersteunen. Dit doen we met zelfsturende teams binnen een gestructureerde zelforganisatie.

Welzijn en leefbare wijken voor iedereen in Zwijndrecht. Dat is waar Diverz zich iedere dag met passie, energie en enthousiasme voor inzet. Samen met inwoners, vrijwilligers en andere professionele  (hulpverlenende)organisaties versterkt Diverz de eigen kracht van inwoners en draagt de organisatie bij aan de zelfredzaamheid.

 

Wat krijg je van ons? 
Een jaarcontract met intentie tot verlenging. Een salaris tussen € 2.763 en € 3.864 in schaal 8 (de schaal is in overleg en op basis van ervaring) van de CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening op basis van een 36-urige werkweek. Een individueel keuzebudget van ongeveer 18% van je brutosalaris. Een individueel loopbaanbudget van 1,5% van je salaris. Ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en trainingen.

 

Iets voor jou?
Enthousiast geworden? Stuur dan uiterlijk 29 augustus je motivatie + CV naar Amy Putters via info@diverz.info.

Heb je vragen over de functie, bel dan gerust met Ayla Zengin via het mobiele telefoonnummer 0633616667 of via 078-6206060. De eerste gesprekken zijn gepland in de week 35 en week 36.

 

Werving- en selectiebureau? Bedankt voor het meedenken, maar wij werven graag zelf onze kandidaten.

Helaas, deze vacature is gesloten. Je kunt niet meer reageren.