Heb jij een ‘ hands on’  mentaliteit, werk je graag met en voor mensen en ben je en toe aan een nieuwe stap? Vind jij het leuk om midden in de maatschappij te functioneren in dorps- buurthuis of wijkcentrum in een dynamische omgeving? Lijkt het jou een leuke uitdaging om als een goede gastvrouw/heer bij te dragen aan de doelstellingen van de organisatie en kun je goed samenwerken met vrijwilligers?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Maatvast zoekt namelijk per direct oproepkrachten inzetbaar als :

              Assistent Sociaal beheerders  

Met een voorliefde voor maatschappelijk betrokken organisaties

 

Wat jij kunt en wie jij bent…..
Je bent in staat om wijkbewoners zich thuis te laten voelen in onze locaties. Je weet wat is het betekent om een bijdrage te leveren aan het ‘ huiskamer van de wijk’  gevoel.  Vanzelfsprekend ben je  integer en ben jij je bewust van  de missie en doelstellingen van de organisatie.

Wat hebben wij nodig……?
Bij voorkeur beschik je over:  
  • een  MBO niveau
  • 2- 3 jaar werkervaring bij voorkeur in horeca/ hotelwezen/ welzijnssector
  • ervaring met licht administratief werk, Outlook en MS Word
  • organisatietalent
  • een hoge dosis flexibiliteit
  • de bereidheid ’s-Avonds en (incidenteel)  in het weekend te werken volgens rooster

 

Waar kom je te werken……?
Maatvast is met haar 26 sociaal culturele accommodaties uniek in Haarlemmermeer en altijd in de buurt! Onze locaties zijn dé plek voor inwoners uit Haarlemmermeer om elkaar te ontmoeten en activiteiten te ondernemen. Wij helpen inwoners om de sociale samenhang in de buurten, wijken en dorpen te versterken. Dit doen wij door initiatieven en activiteiten vanuit inwoners en vrijwilligers een plek te bieden in onze buurt- en dorpshuizen en jongerencentra, en soms zelf te organiseren.

 

Wat bieden wij………?
Een veelzijdige functie, volop ruimte voor eigen inbreng in een dynamische setting die groei van zowel organisatie als medewerker stimuleert.
Maatvast is aangesloten bij de Cao Sociaal Werk en biedt van daaruit een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere de beschikking over een Loopbaan budget.  Inschaling cf CAO Sociaal werk schaal 3 (€ 1873- 2550 op fulltime basis 36 uur per week). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren? Graag! Wij hechten waarde aan opleiding, maar tijdens het selectieproces zijn jouw (werk-) ervaring en aantoonbare competenties onze beste raadgevers.

Stuur je CV en motivatiebrief graag naar vacatures@maatvast.nl. Heb je behoefte aan meer informatie over de functies? Bel dan even naar Eveline Thesing 06 18999201

 

Solliciteren